Часник із села на Волині відправляють у Англію та Грузію

0
2
Часник із села на Волині відправляють у Англію та Грузію
У селі Луковичі Іваничівського району вирощують часник, який відправляють в Англію та Грузію.

Про це написав народний депутат Ігор Гузь у Фейсбуці.

«Цей часник постачають не тільки у всій Україні, а й в Англію та Грузію! А планують налагоджувати стосунки з Іспанією і Німеччиною», - йдеться у дописі.

Розвивають часниковий бізнес тут майже два роки. Взявся за це 28-річний Микола Хамуда – директор цього часникового підприємства. Спочатку працював сам, а потім його ініціативу підтримали інвестори з Києва.

Зараз тут є сушки, холодильні установки, а працюють загалом понад півсотні місцевих і не тільки людей. Площу надалі планують збільшити.

«Мені здається, ця ініціатива варта уваги, адже такий приклад доводить – що навіть в маленькому селі можна розвинути хороший бізнес. Тим паче, сьогодні Європа голодна на наш часник», - додав депутат.




Теги: село, бізнес
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні