Засудили душогубів, які жорстко вбили інваліда

1
-3
Засудили душогубів, які жорстко вбили інваліда
Цей страшний випадок стався у Круп'янську на Харківщині.

Про це пише Експрес-онлайн із посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

У липні 2015 року вечором зловмисники із двома своїми товаришами після вживання спритного поїхали на таксі в гості до знайомої молодички, котра мешкала в будинку з чоловіком та малолітньою дитиною. Удома її не застали. У будинку був лише чоловік-інвалід, який ледве пересувався та мав стійкі наслідки кульового вогнепального поранення черепа і головного мозку, отримані у 1996 році під час проходження військової служби в Таджикистані.

Поряд із ним на стільці стояла розпочата пляшка горілки. Захмелілі гості напросилися випити разом із господарем. Коли чергова доза алкоголю вдарила їм у голову, в грубій та нахабній формі заявили, що хочуть зайнятися сексом із його дружиною. Користуючись тим, що інвалід внаслідок фізичного стану здоров'я не міг здійснювати належний супротив, почали вимагати, щоб сказав номер телефону жінки. Але він категорично відмовився.

Двоє з компанії, що були ініціаторами, побили кулаками та ногами безпомічного чоловіка. Далі, погрожуючи вбивством, якщо не дасть номер телефону дружини, один із зловмисників приніс із сусідньої кімнати дошку і вдарив декілька разів лежачого на підлозі господаря по плечах, шиї та голові. Його спільник взяв кухонного ножа і запропонував спільникам убити господаря. Двоє інших чоловіків на таку пропозицію не відреагували, але не вступилися за потерпілого.

Тимчасом зловмисники по черзі вдарили декілька разів свою жертву ножем в груди і продовжили гамселити ногами, аж поки бідолашний не віддав Богу душу. Упевнившись, що чоловік не подає ознак життя, накрили його ковдрою, яку підпалили, і втекли з будинку, підперши двері знадвору уламком дошки.

читайте також: Палестинські бойовики обстріляли Ізраїль: уже 108 жертв
Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стали численні проникаючі колото-різані рани правої половини грудної клітини з пошкодженням правої легені, що супроводжувалися масивним внутрішнім крововиливом. У результаті пожежі було пошкоджено стелю, стіни, вікна та двері будинку, а також меблі, постільну білизну, одяг, взуття та інші речі на загальну суму 21 тисяч 475 гривень.

Вироком суду обох покидьків визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених п.12 ч.2 ст.115 та ч.2 ст.194 Кримінального кодексу і позбавлено волі на 12 років.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Щось на каву залишиш? – волинського митника судять за систематичне вимагання хабарів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хоч вичитуєте текст перед тим, як копіпасти з інших ресурсів???? Не вже не видно, що ви копіюєте?
P.S." читайте також: Палестинські бойовики обстріляли Ізраїль: уже 108 жертв
Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стали численні проникаючі колото-різані рани правої половини грудної клітини з пошкодженням правої легені, що супроводжувалися масивним внутрішнім крововиливом. У результаті пожежі було пошкоджено стелю, стіни, вікна та двері будинку, а також меблі, постільну білизну, одяг, взуття та інші речі на загальну суму 21 тисяч 475 гривень. "
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні