Судили лучанина, за те, що порізав чоловіка, в якого позичив гроші

0
3
Судили лучанина, за те, що порізав чоловіка, в якого позичив гроші
У Луцьку нетверезий чоловік через неповернення позичених грошей наніс п’ять ударів палицею по голові боржнику. Той у відповідь завдав йому кілька ударів ножем.

Про це повідомляє "Конкурент" посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

11 лютого цього року приблизно о 22 годині, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи на проїзній частині дороги на одній із вулиць Луцька, через неповернення позичених грошей чоловік наніс п’ять ударів палицею по голові боржнику.

Останній, захищаючись, вийняв із кишені штанів ніж, яким вдарив чоловіка в груди та спричинив поранення, що відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Під час досудового розслідування між потерпілим та підозрюваним укладено угоду про примирення з умовою відшкодування завданих збитків.

У результаті суд ухвалив визнати винним чоловіка, який наніс удари ножем, за статтею 124 КК України (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) і призначити йому покарання у виді громадських робіт на строк 170 годин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні