Вихователька, яку цькували в дитсадку на Волині, виграла суд проти керівництва

2
4
Вихователька, яку цькували в дитсадку на Волині, виграла суд проти керівництва
Вихователька з Володимира-Волинского Інна Путятіна, яку примушували пройти медогляд у психіатра і відсторонили від роботи, виграла суд.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, відповідне рішення опубліковане у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, завідуюча дитячого садка "Вишиванка" у Володимирі-Волинському Зоряна Гузь зобов'язала виховательку Інну Путятіну пройти позачерговий медичний огляд у лікара-психіатра. Вихователька вважає, що керівник закладу шукає підстави для звільнення її з роботи через особисті мотиви. Після відмови Інни Путятіної проходити позачерговий огляд у психіатра, виховательку відсторонили від роботи, тому вона звернулася до суду.

Справу розглядав спочатку Володимир-Волинський міський суд, який виніс рішення на користь роботодавця. Втім, Апеляційний суд Волинської області все ж встановив, що вимога завідуючої про проходження позачергового медичного огляду у психіатра була незаконною, відтак зобов'язав керівництво дитячого садка поновити виховательку на роботі та виплатити заробітну плату за час вимушеного прогулу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я б теж на місці завідуючої дитсадка теж попросила пройти медогляд, а як мама то не дуже б хотіла щоб з моєю дитиною працювала вихователька яка тільки виписалась з психіатричної лікарні
Відповісти
Ну і сенсація((( цікаво чи автор статті так би позитивно описував "перемогу", якби його дитина була в групі тієї чудо писаки, яка тільки те і робить, що казково вихваляє себе. У нас мільйони чудових вихователів, але їх чомусь не гноблять. Чого ж не висвітлюють позицію іншої сторони. Диму без вогню не буває, можливо варто сенсаційно висвітлити і іншу сторону медалі. Дивуюся авторам таких "новин", так якось непрофесійно усе(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні