У масштабній аварії у Луцьку постраждали четверо пасажирів маршрутки

1
1
У масштабній аварії у Луцьку постраждали четверо пасажирів маршрутки
Унаслідок зіткнення трьох транспортних засобів, яке сталася на перехресті вулиць Гнідавська та Потебні, до лікарні потрапили четверо пасажирів маршрутки.

Про це пише UA:Волинь.

У двох з них діагностували черепно-мозкові травми. Ще двох нині обстежують, розповів Андрій Смольянінов, заступник директора з інформаційної роботи КЗ "Луцька міська лікарня".

Зі слів речниці патрульної поліції Волині Ольги Бузулук за попередньою версією, зіткнення сталося через водія автівки газовиків. Кермувальник не надав перевагу у русі автобусу з пасажирами, який рухався вулицею Гнідавська.

На перехресті, де сталося зіткнення, не працюють світлофори. На місці аварії водій автівки газової служби відмовився від госпіталізації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПДР треба знати,бо світлофори мають властивість ламатися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні