З території сектора Газа випустили п'ять ракет по Ізраїлю

1
0
З території сектора Газа випустили п'ять ракет по Ізраїлю
П’ять ракет були випущені в п’ятницю ввечері в бік Ізраїлю з території сектора Газа.

Повідомлення про це опубліковано на сторінці прес-служби ізраїльської армії в Twitter, передає УНН.

За даними газети Haaretz, одна ракета впала на відкритій місцевості за межами міста Сдерот. Відзначається, що в результаті падіння снарядів сталася пожежа, жертв немає.

Танки і літаки ізраїльської армії вразили в суботу військові цілі палестинського руху ХАМАС в північній частині сектора Газа у відповідь на запуск ракет, повідомила армійська прес-служба.

“Раніше ракети були випущені з сектора Газа по ізраїльській території. Деякий час тому у відповідь на обстріл літальні апарати і танки армії Ізраїлю вразили кілька військових цілей ХАМАС в північній частині сектора Газа, включаючи спостережний пункт і військові позиції”, — йдеться в поширеному військовими заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Газа - під повною блокадою. Діє лише один КПВВ. І «обстріли ракетами». Не інакше, як сам ісраїль і надає хамасу ці ракети
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні