«Віза не треба?»: лучанка про те, як на Лесі Українки обкрадають і дурять людей

5
0
«Віза не треба?»: лучанка про те, як на Лесі Українки обкрадають і дурять людей
Лучанка вважає, що розкусила людей, які на вулиці Лесі Українки пропонують містянам оформити візу.

Про це Ірина Семенюк написала в фейсбук-спільноті "Луцьк то є Луцьк".

"Ніколи не користуйтесь послугами цих осіб! Ніякого відношення до страхової кампанії вони не мають взагалі. Ніяких повноважень, ніяких документів дозвільних теж. Вони не мають відношення до будь-яких послуг пов'язаних з оформленням документів. Вони беруть з вас шалені гроші лише за те, що приводять вас до офісу, який має право оформляти страхування. Саме за це ви переплачуєте шалені суми грошей. Ніколи не вступайте в діалог з ними. Це візові аферисти", – пише лучанка.

Ірина Семенюк звертає увагу, що ці нібито аферисти пропонують найдорожчу страховку своїм клієнтам. У дійсності, за її словами, підсунуть найдешевшу, користуючись тим, що людина зазвичай не подивиться в бланк, де маленьким шрифтом це написано.

"Сума коливається від 300-600 гривень різниці на одному потерпілому. Їх в день може бути 10 і більше в кожного шахрая. А їх там до трьох десятків осіб! Все це добре кришується, тому вони нікого не бояться. Тому їх мінімальний заробіток в день – 1000-5000 гривень", – пише вона.

Лучанка детально описала так званий план людей, які на Лесі Українки пропонують візи.

"Приходить людина оформляти документи на візу. Шахраї показують людям прайс цін, який є абсолютно однаковим у всіх представників. Показує страховку за 600 чи 1200 гривень (їх там декілька). Людина погоджується, бо бачила своїми очима ціни. Вірить, що дійсно вона буде застрахована на весь період перебування за кордоном.

Шахраї бачать що людина погодилась. Тоді пише їй страховку не на весь період за який людина платить, а за самісінький мінімум, який треба лише, щоб отримати візу! І вартує вона не більше чим 300 гривень. А людина заплатила то 600 гривень", – розповідає Ірина Семенюк.

Так, 300 гривень із заплаченої суми потрапляють в кишеню. Також, за словами лучанки, ці "спеціалісти" вигадують десятки непотрібних документів, які спершу треба купити, а потім заповнити.

"Хочу вам повідомити, що бланк заповнюється за одну і ту саму ціну. Він не вартує більше 50-ти гривень. У візовому центрі він коштує вже заповнений – 75.

ДОКУМЕНТИ, ЯКІ ВАМ ПОТРІБНІ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПОДАТИ НА ВІЗУ:

Запрошення з польської сторони;
заповнена анкета на візу;
поліс медичного страхування;
4 фото 3х4
ксерокопії усіх паспортів, де є відмітки;
квитанція про оплату в "Кредо" або "Ідея Банк".

"Ось це перелік документів, які є основними. Всі решта – вигадані. Не наражайте себе на ризик. Ігноруйте людей, які пропонують вам будь-які послуги, не маючи на це жодних повноважень", – відзначила лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нас безвіз, то ж нехай лохи платять.
Відповісти
Без лоха и жизнь плоха)
Відповісти
Чому ж поліція не працює? Не припиняє аферистичну діяльність.
Відповісти
В долі
Відповісти
У скверику з фонтаном, де "промишляють" ті, кто пропонує допомогу з візами, бридко сісти відпочити. Це зграя блатних і жебраків, за кожним словом - мат, сальні погляди на жінок, цинізм. А всередині на оформлені документів теж працює одне блядво: вдови, розлучені, хабарники. Невже влада не може навести порядок?! А якщо хтось не так авто поставив, то так звані муніципали влаштовують терор, бо можна здерти бабло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні