На Волині хочуть відновити програму будівництва житла для молоді

0
-4
На Волині хочуть відновити програму будівництва житла для молоді
У вівторок, 1 жовтня, відбувся черговий день прийому громадян з особистих питань в голови обласної ради Ірини Вахович. На зустріч записалося понад 20 людей. Чверть звернень - колективні. Чимало питань стосувалися вирішення житлових проблем волинян.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської облради.

Зокрема, повторно до голови обласної ради Ірини Вахович звернувся інвалід Володимир Балейко. Його родина очікує на своє житло в Луцьку. Сьогодні він з дружиною та двома неповнолітніми дітьми тулиться у трикімнатній квартирі в Рожищі, яку родина ділить з ще чотирма людьми.

Крім індивідуальних звернень волинян щодо поліпшення житлових умов, Ірина Вахович заслухала директора Волинського регіонального управління Держмолодьжитла Тетяну Воробйову.

Вона переконувала в необхідності у відновленні фінансування регніональної програми будівництва житла для молоді і пропонує виділяти на її фінансування хоча би 2 млн грн в рік. Пані Воробйова заявляє, що в Україні програма не фінансується лише у Волинській та Київській областях, в той же час Харківська область виділяє на ці потреби 75 млн грн щорічно. Тетяна Воробйова пояснює, що обласна програма житлового будівництва "Власний дім" не задовольняє потреб міських жителів.

Ірина Вахович підтримала ідею відновлення обласної програми молодіжного будівництва і запропонувала, щоб відповідний проєкт рішення був розроблений і внесений в обласну раду, однак зауважила, що остаточне рішення – за депутатським корпусом.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні