У міськраді на Волині через неприязні відносини сталась бійка

0
2
У міськраді на Волині через неприязні відносини сталась бійка
У «культурному» підрозділі мерії Ковеля чоловік побив жінку.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, пише "Район.Ковель".

Згідно судової ухвали, 1 жовтня о 19 годині у відділі культури виконкому Ковельської міської ради чоловік на ґрунті особистих неприязних відносин, які склалися внаслідок словесної суперечки, наніс тілесні ушкодження жінці. Жодних інших подробиць інциденту, який трапився у позаробочий час, в ухвалі немає.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за №12019030110001825 та розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 КК України.

Для встановлення ступеню тяжкості і характеру завданих потерпілій тілесних ушкоджень суд призначив судово-медичну експертизу, до проведення якої залучив експертів Ковельського міжрайонного відділення судово-медичної експертизи Волинського обласного бюро.

Нагадаємо, відділ культури виконкому Ковельської міської ради знаходиться в одному приміщенні з культурно-просвітницьким центром на вулиці Незалежності, 89. Начальницею відділу є Вікторія Савлук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні