--> Судили волинянку, яку перевозила сурогат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили волинянку, яку перевозила сурогат

0
2
Судили волинянку, яку перевозила сурогат
Мешканку Ковеля судили за транспортування алкогольних напоїв, на яких не було марок акцизного податку.

Про це пише Район.Ковель.

Ковельчанка серед білого дня перевозила вантажним мікроавтобусом 12 пластикових двохсотлітрових бочок, заповнених спиртом. На автодорозі у селі Копачівка Рожищенського району її зупинили правоохоронці.

За транспортування алкогольних напоїв без марок акцизного податку працівниками головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області на неї було складено протокол.

Під час судового засідання з розгляду даної справи жінка визнала свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 164-5 КУпАП.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував «спиртовичку» на 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень з конфіскацією в дохід держави 12 бочок зі спиртом, які передані на відповідальне зберігання директору ТОВ «Волинь-Євробізнес» (м. Луцьк).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні