Головним ялинкам Луцька – 40 років. РЕТРОФОТО

1
9
Головним ялинкам Луцька – 40 років. РЕТРОФОТО
Показали, якою була Театральна площа у Луцьку 40 років тому. Ялинки, які стали в обласному центрі головними, тоді були ще зовсім маленькими.

Фотографії центральної площі міста датовані 1980 роком опублікували у фейсбуці в спільноті Жити у Луцьку.

"Луцьк. 1980 рік. Театральна площа. Тепер ці красуні ялинки виросли і щорічно їх тепер прикрашають і вмикають на свято Миколая", – йдеться у дописі до фото.

Цікаво, якою була новорічна красуня того часу і де вона була розташована?

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Привозилась з лісу і ставилась біля ЦУМу на дузі повороту, згодом перенесли установку ближче до аптеки, де стояв кіоск з реклами нових фільмів і попереднього продажу білетів. Перед наружним екраном якого збиралося досить багато людей щоб подивитись "трейлери" фільмів. (тоді таких назв не існувало)
А ялинка мала поворотні механізм і кожен рік нову програму світлових ефектів від тодішнього електроапаратного з-ду. Перед кожним підприємством теж були прикрашені ялинки і проводився конкурс на найкращі.
Кожен мікрорайон міста теж мав свої ялинки і перед кожним кінотеатром вони теж виставлялися на час зимових канікул.
В парку ім. Л. Українки розчищалась ковзанка на каналах, де було досить людно як вдень, так і ввечері. Конкуренція платній ковзанці на стадіоні "Авангард", де можна було поточити і взяти на прокат ковзани. (хоч більшість мала свої)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні