Як у Луцьку приватний детектив прослуховував і стежив за людьми

0
-6
Як у Луцьку приватний детектив прослуховував і стежив за людьми
У Луцьку засудили "приватного детектива", який займався незаконним стеженням за чоловіком.

Про це йдеться з вироку Луцького міськрайонного суду від 18 грудня 2019 року, пише ІА "Конкурент".

У документі зазначено, що чоловік, який діяв як представник так званої агенції "Приватний детектив Луцьк", отримав замовлення зі здійснення ним заходів візуального спостереження та аудіофіксації. За цю роботу він попросив оплату в обсязі 8 400 гривень та 14 березня 2019 року отримав аванс – 4 200 гривень.

15 березня з 17-ї по 18 години він здійснював незаконне стеження за "об'єктом" біля входу та безпосередньо у кафе "Віденська кава", що на вулиці Кривий Вал, 24. Окрім цього, він здійснив аудіозапис розмови чоловіка за яким стежив, яка відбувалась цьому кафе, використовуючи при цьому пристрій чорного кольору, який зовні схожий на флеш-накопичувач із наявними написами на іноземній мові «USB Disk Recoder» «REC», «STOP», «MIC», який, відповідно до висновку експерта Волинського НДЕКЦ МВС України № 60 від 15.10.2019, є електронним носієм інформації з функцією цифрового диктофону.

В подальшому "детектив" продовжував незаконно стежити за потерпілим та був затриманий 1 серпня 2019 року під час виконання ним замовлення біля того ж кафе "Віденська кава". Окрім цього, в обвинуваченого знайшли 7 бойових патронів, які він незаконно придбав, перебуваючи на військовій службі в управлінні Служби безпеки України в Херсонській області в період часу з 24.01.1995 до 25.12.2008 року.

15 листопада 2019 року між "детективом" та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості. Відповідно до неї, обвинуваченому визначено покарання у вигляді штрафу в обсязі 25 000 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні