На Волині посадили за ґрати рецидивіста, якого судили дев’ять разів

0
1
На Волині посадили за ґрати рецидивіста, якого судили дев’ять разів
У селі Гірка Полонка Луцького району Волині, рецидивіст, якого до того судили дев’ять разів, вкрав з могили огорожу і здав на металобрухт. За цей та інші злочини його посадили на чотири роки в тюрму.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА «Волинські новини».

Під час суду встановили, що наприкінці січня 2018 року обвинувачений, якого раніше судили дев’ять разів, вчинив наругу над могилою на кладовищі у селі Гірка Полонка, викравши дюралюмінієву огорожу висотою загальною вагою 126 кг, яку в подальшому реалізував, як металобрухт, за що отримав грошові кошти.

Окрім цього, рецидивіст вчинив ще два злочини:у 2016 році він вкрав з будинку кредитну картку, з якої зняв дев’ять тисяч гривень, а також обікрав домогосподарство у травні 2018 року.

Нагадаємо, на початку квітня 2018 року до поліції із заявою звернулася 65-річна жителька Луцького району. Пенсіонерка повідомила, що з могили на кладовищі у селі Гірка Полонка невідомий викрав чотири секції металевої огорожі. Правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий 50-річний житель Луцького району. Викрадене зловмисник здав на скупку брухту.

Чоловік свою вину у вчинених злочинах не визнав, зазначивши, що кримінальна провадження відносно нього було повністю сфабриковане.

Незважаючи на це, його вина була доведена зібраними в ході досудового розслідування показами, зокрема показами свідків та потерпілих.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши три місяці невідбутого покарання.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні