Чи зріжуть головні ялинки Луцька в 2020 році

1
-2
Чи зріжуть головні ялинки Луцька в 2020 році
У Луцьку в процесі обговорення опублікованого 26 грудня проєкту-переможця концепції облаштування Театрального майдану у місті Луцьку, серед представників ЗМІ та активних дописувачів соціальних мереж виникла дискусія щодо знесення ялинок у центрі міста.

У міській раді відреагували на дискусію, зауваживши, що щодо видалення дерев у центрі міста не ухвалювали жодного рішення.

У процесі обговорення опублікованого вчора проєкту-переможця концепції облаштування Театрального майдану у місті Луцьку, у ЗМІ та серед активних дописувачів соціальних мереж виникла дискусія щодо знесення ялинок у центрі міста.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз повідомив, що ця концепція буде лише основою при розробці проєкту реконструкції Театрального майдану.

На цьому етапі щодо видалення дерев не ухвалювали жодного рішення. "Це дуже важливе питання, яке буде вивчатися комплексно спеціально створеною комісією з урахуванням думки лучан", – повідомили в міськраді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз зріжемо,а потім що,щороку купувати живу ялинку яку ще зрізати треба.А посадити нову то вона дуже довго росте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні