Лучани просять не зрізувати головні ялинки на Театральному майдані

1
6
Лучани просять не зрізувати головні ялинки на Театральному майдані
У Луцьку зареєстрували петицію з проханням не зрізувати головних ялинок на центральній площі в рамках реконструкції Театрального майдану.

Автор петиції Анатолій Форманюк просить не допустити знищення зелених насаджень у центрі міста, коли реконструюватимуть Театральну площу, зокрема ялинки, які щороку прикрашають на Новий рік.

"Ялинки дають не лише естетичну красу, а й щорічну економію для міського бюджету", – зазначив він у тексті петиції.

До слова у міській раді повідомили, що щодо видалення дерев у центрі міста не ухвалювали жодного рішення. Зокрема, начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що запропонована концепція буде лише основою при розробці проєкту реконструкції Театрального майдану.

"На цьому етапі щодо видалення дерев не ухвалювали жодного рішення. Це дуже важливе питання, яке буде вивчатися комплексно спеціально створеною комісією з урахуванням думки лучан", – повідомили в міськраді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша позиція!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні