Карантин на Волині: закрили вже 9 шкіл і дитсадок

0
6
Карантин на Волині: закрили вже 9 шкіл і дитсадок
На Волині 10 освітніх закладів тимчасово припинили роботу.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Станом на 17 годину понеділка, 27 січня, в області закрито на карантин 9 шкіл та дитсадок. Більшість навчальних закладів відновить роботу на початку лютого.

Першими на Волині карантин оголосили в Шкліньській загальноосвітній школі, що на Горохівщині. Пізніше припинили роботу школи Камінь-Каширського району у селах Бузаки, Півне, Острівок, Краснилівка та Гута Камінська. У Луцькому районі на карантині перебувають вихованці Піддубцівської школи та села Ратнів, де припинили роботу, і школа, і дитсадок. У Рожищенському районі навчально-виховний процес призупинили до 2 лютого у Луківській загальноосвітній школі.

За словами лікаря-епідеміолога головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби Волинської області Ірини Інжиєвської, в загальному по області епідемічний поріг захворюваності - не перевищений (мінус 5%).

Незначне перевищення спостерігається лише у місті Нововолинськ, Локачинському, Камінь-Каширському, Маневицькому та Любешівському районах. Ситуація – під контролем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні