На Волині судитимуть шістьох чоловіків, які організували збут психотропів

0
9
На Волині судитимуть шістьох чоловіків, які організували збут психотропів
На Волині перед судом постануть члени організованої групи торговців психотропами.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Організував діяльність групи на початку 2018 року 20-річний волинянин. Займалися молодики (а їм від 19 до 22 років, лише одному 31) незаконним придбанням, зберіганням з метою збуту та збутом психотропних речовин – амфетаміну та PVP.

Психотропи члени групи отримували через поштового оператора, зберігали та фасували їх удома, а тоді розносили по закладках, надсилаючи фото та інформацію про їхнє місцезнаходження покупцям через месенджери. Діяв у групи і власний сайт. Кошти, здобуті від незаконного обігу психотропних речовин, розміщувались на електронних гаманцях.

Правоохоронцями задокументовано понад десяток епізодів злочинної діяльності молодиків. Припинено діяльність групи у серпні 2019 року. Під час обшуків в оселях її членів виявлено і вилучено амфетамін та PVP у великих розмірах.

Усіх шістьох волинян обвинувачують у вчиненні організованою групою незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також збуту психотропних речовин, у тому числі особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах.

Організатору групи інкримінують ще і розміщення коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин, на підприємствах. Далі – слово за судом. Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні