На кордоні з Білоруссю через збій у базі даних утворились черги

0
1
На кордоні з Білоруссю через збій у базі даних утворились черги
Через збій у базі даних Державної фіскальної служби у пункті пропуску "Нові Яриловичі", що на кордоні з Білоруссю, утворились черги автомобілів.

Наразі база даних знову працює і в чергах стоять близько 90 транспортних засобів. Про це кореспонденту УНН повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби.

"Через збій у роботі саме Державної фіскальної служби, на жаль, тимчасово не здійснювалося оформлення в пункті пропуску "Нові Яриловичі". Наразі база працює і прикордонне митне оформлення відбувається. Є невеликі скупчення на даний час транспорту, особливо по вантажівкам. Близько 40 транспортних засобів вантажних знаходиться як на в'їзд, так і на виїзд. Невелика кількість автобусів і легкового транспорту", - повідомили у пресслужбі.

Також у пресслужбі зазначили, що поки не працювала база даних митниці – відбувалося перенаправлення транспортних засобів на інші найближчі пункти пропуску –"Славутич" і "Синьківки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні