Волинські митники затримали чоловіка, який хотів незаконно ввезти «Мерседес»

0
9
Волинські митники затримали чоловіка, який хотів незаконно ввезти «Мерседес»
Волинські митники попередили спробу ввезення незадекларованого товару.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

9 березня директором товариства була подана митна декларація, відповідно до якої в митному режимі «імпорт» переміщується легковий автомобіль «Мерседес-Бенц Спрінтер». Під час проведення ідентифікаційного митного огляду задекларованого транспортного засобу з'ясовано, що згідно реєстраційних документів автомобіль вантажний, однак задекларований як легковий.

Управлінням контролю митної вартості, Волинської митниці Держмитслужби винесено класифікаційне рішення «про визначення коду товару», відповідно до якого підтверджено, що транспортний засіб є вантажним автомобілем.

Таким чином директор товариства, під час митного оформлення транспортного засобу марки MERCEDES-BENZ SPRINTER, не заявив за встановленою формою точних та достовірних його відомостей, чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Відтак, автомобіль вартістю 69,2 тис. грн., вилучено до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні