Водій, який п'яним на смерть збив пішохода у Луцьку, відбувся умовним

5
-7
Водій, який п'яним на смерть збив пішохода у Луцьку, відбувся умовним
Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі умовно водію, який на смерть збив пішохода.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у листопаді по вулиці Львівській у Луцьку автомобіль Volkswagen Passat допустив наїзд на 34-річного жителя Луцького району, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходові. Внаслідок отриманих травм перехожий помер.

За кермом транспортного засобу перебував 56-річний житель Луцького району. Водій керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав 56-річного водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі умовно з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 два роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країна моральних виродків...
Відповісти
Ці судді страшніші за коронавірус
Відповісти
А якже штраф за "пяне водіння",про наїзд на людину взагалі мовчу?!!!
Відповісти
Йосип твой дедь,огого, аж 3 роки умовно!!
Мій друг після випитих двох бакалів пива, сів за руль і так само на пішоходному переході збив людину на смерть. При тому, шо пішохід вискочів на зебру думаючи, шо він там "бог". А в итозі шо, впаяли молодому пацану в 22 роки - 8 років.Відсидів 6 і випустили, діду якого збив було 59 років. Нічого не скажеш, цікаво в нас працює судова система, і де правду шукати?!
Відповісти
В свіжіших новинах за смертельний наїзд впаяли десять років!Судді ви що різними законами послуговуєтеся?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні