--> Суд зобов'язав поновити на посаді заступницю начальника управління Держгеокадастру на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд зобов'язав поновити на посаді заступницю начальника управління Держгеокадастру на Волині

0
-5
Суд зобов'язав поновити на посаді заступницю начальника управління Держгеокадастру на Волині
Верховний Суд України визнав незаконним рішення про звільнення Олени Ланевич з посади заступниці начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Про це пише "t1.ua".

Наказ про її звільнення підписали ще в листопаді 2017 року. Від того часу Волинський окружний адміністративний суд (в грудні 2017-го), а потім Львівський апеляційний адміністративний суд (в липні 2018-го) ухвалили, що рішення про звільнення посадовиці було неправомірним. Таким чином судові баталії в цій справі тривали не менше двох років.

Зрештою лише в вересні 2019 року Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру відновила справделивість та поновила Олену Ланевич на роботі. Проте на цьому справа не завершилася. Уже в січні 2020 року виходить наказ Держгеокадастру за підписом керівника відомства Дениса Башлика про чергове звільнення Олени Ланевич. Щоправда оголосили цей наказ лише 30 березня і саме ця дата вказана, як дата другого звільнення посадовиці. Відповідний документ підписав в.о. начальника волинського управління Сергій Волчок.


Зрештою, уже за місяць, 28 квітня, Верховний Суд України постановив, що обидва рішення судів щодо поновлення Ланевич були законними, а касаційну скаргу Держгеокадастру залишили без задоволення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні