--> На Волині п’яний водій, який збив велосипедиста, відбувся умовним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п’яний водій, який збив велосипедиста, відбувся умовним

0
-2
На Волині п’яний водій, який збив велосипедиста, відбувся умовним
Водій «Opel Astra», який у жовтні минулого року в нетверезому стані збив на узбіччі неповнолітнього велосипедиста, відбувся мовним покаранням строком на три роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Так, 7 жовтня водій «Opel Astra», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухався трасою сполученням Львів - Радехів - Горохів – Луцьк поблизу села Гірка Полонка зі швидкістю 110-120 км/год. Водій, перевищивши швидкість, змінив напрям руху та виїхав на узбіччя, де збив неповнолітнього велосипедиста, який рухався у попутному напрямку з вмонтованим позаду на трубці сидіння увімкненим в режимі миготіння ліхтариком червоного кольору.

У результаті ДТП потерпілий отримав численні травми, серед яких - відкрита черепно-мозкова травма у вигляді перелому основи черепа та відкритий перелом кісток гомілки.

Допитаний у суді обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо не карати.

Неповнолітній потерпілий та його представник також просили суд суворо не карати обвинуваченого та не позбавляти його волі.

Тож покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням водійського посвідчення на три роки суд замінив на три роки умовного терміну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні