Водія, який на смерть збив 23-річну дівчину в Копачівці, засудили на 5 років

1
3
Водія, який на смерть збив 23-річну дівчину в Копачівці, засудили на 5 років
Винуватця смертельної ДТП у Копачівці, в якій загинула 23-річна дівчина, засудили на п’ять років.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області Рожищенський районний суд призначив 39-річному жителю села Гішин Ковельського району, винному в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої, та залишенні потерпілої в небезпеці (ч.2 ст. 286, ч.1 ст. 135 КК України) покарання у виді реального позбавлення волі.

Нагадаємо, увечері 24 січня, чоловік, рухаючись автодорогою в селі Копачівка Рожищенського району автомобілем "Peugeot Expert", на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 23-річну дівчину та втік з місця ДТП, залишивши безпорадну травмовану потерпілу без допомоги.

Через отримані травми вона померла.

Суд визнав водія винним у вчиненні цих кримінальних правопорушень і призначив йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За смерть людини пять років?!!! Не суд а блюзнірство. А якби на місці отої бідної дівчини був би хтось з його родичів...?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні