У Володимирі-Волинському вітали кращих спортсменів міста

0
-1
У Володимирі-Волинському вітали кращих спортсменів міста
11 вересня у Володимир-Волинській міській раді відбулося нагородження спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Про це повідомляє Волинь.онлайн.

Напередодні цього свята спортсменів привітав міський голова Петро Саганюк.

У великій залі міської ради зібрались ті, хто знає, як завдяки силі волі та роботі над собою досягати великих результатів. Очільник міста бажав присутнім нових спортивних звершень та висловив усім щиру вдячність за наполегливість та відданість обраній справі.

Він наголосив, що своїми досягненнями спортсмени підвищують престиж Володимира-Волинського. Петро Саганюк подякував також тренерам і батькам, завдяки чиїй спільній роботі стали можливими ці успіхи.

«Ми гордимося вами, бо ви прославляєте наше місто, нашу міську громаду. Тому хотів би від себе особисто, від депутатського корпусу привітати вас з цим чудовим святом, побажати передусім міцного здоров’я, нових успіхів в спортивному житті. Завжди намагаємося бути з вами, допомагати, оновлювати матеріальну базу, сприяти розвитку фізичної культури і спорту в місті. Пишаємося вашими досягненнями», – зазначив міський голова.

За вагомий внесок у розвиток спорту міста Володимира-Волинського та з нагоди свята – Дня фізичної культури та спорту – Подяками міського голови та грошовими преміями нагородили:

вчителя фізичної культури Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради Наталію Боричук;

срібного призера Чемпіонату України з легкої атлетики (десятиборство) Максима Зейналяна;

бронзову призерку Чемпіонату України з боксу Ларису Кузнець;

бронзову призерку Чемпіонату України з вільної боротьби Наталію Нікітіч;

керівника секції спортивного напряму Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради Віктора Сквіра;

чемпіонку області, кандидатку у Майстри спорту України з гімнастики художньої, члена збірної команди Волинської області Анну Сидорук;

бронзову призерку Чемпіонату України з вільної боротьби Олександру Симчук;

чемпіона Волинської області серед ветеранів з футболу Сергія Чавлюка;

срібного призера Чемпіонату Волинської області з боча серед спортсменів з інвалідністю із ураженнями опорно-рухового апарату Сергія Чепкунова;

адміністратора міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олену Януш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні