Судили лучанина, який виготовляв та продавав фальсифікований алкоголь

0
2
Судили лучанина, який виготовляв та продавав фальсифікований алкоголь
Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 вересня, пише Волинська правда.

З грудня минулого року разом зі своїм спільником чоловік вирішив виготовляти спиртні напої. Оскільки у нього не було відповідної ліцензії на цю справу, лучанин обрав незаконний шлях. Разом зі своїм спільником вони почали підшукувати приміщення, де б можна було реалізувати задуману справу.

Коли ж чоловіки знайшли бажане – почали виготовляти фальсифіковані напої. З водою вони розводили харчові добавки та барвники, а після – розливали у скляні пляшки з наклеєними етикеткам різних марок. У березні цього року у приміщенні, де підробляли напої, провели обшук та знайшли понад 4 000 тисячі пляшок із етикетками алкогольних напоїв, упаковки до них та марки.

Відомо, що лучанин, який разом зі спільником підробляв алкоголь, має середню освіту та безробітний. У нього на утриманні перебуває семирічна дитина. У вчиненому щиро розкаявся та визнав свою провину. Суд призначив чоловікові покарання у вигляді п’ять років позбавлення волі умовно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні