--> У Луцьку чоловік обікрав магазин на вулиці Конякіна та намагався проникнути до двору суду. ФОТО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку чоловік обікрав магазин на вулиці Конякіна та намагався проникнути до двору суду. ФОТО.

0
-4
У Луцьку чоловік обікрав магазин на вулиці Конякіна та намагався проникнути до двору суду. ФОТО.
На території Луцького міськрайонного суду співробітники Служби судової охорони затримали особу, яка здійснила пограбування. Про це повідомляє Під Прицілом з посиланням на територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області.

Цими днями на території Луцького міськрайонного суду у Волинській області (вул. Конякіна, 3) співробітники Служби судової охорони затримали невідому особу, яка намагалась проникнути до внутрішнього двору судової установи.

Молодий чоловік, як з'ясувалось згодом, скоївши крадіжку в магазині продуктів харчування по вулиці Конякіна у місті Луцьк, намагався втекти від переслідування працівниками даного магазину, але не зорієнтувавшись у місцевості забіг до внутрішнього двору Луцького міськрайонного суду під час виїзду конвойного автомобіля, де й був затриманий співробітниками ТУ ССО.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області й передано порушника правоохоронцям.



Відносно правопорушника Луцьким ВП ГУНП у Волинській області відкрито кримінальне провадження за статтею 186 (ч.2) "Грабіж" КК України.

Територіальним управлінням Служби судової охорони надано усі матеріали для розслідування скоєного правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні