Увесь тираж книги про Стуса розкупили одразу після заборони суду

4
-5
Увесь тираж книги про Стуса розкупили одразу після заборони суду
Увесь тираж книжки "Справа Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані та видавництва Vivat розкупили одразу після рішення Дарницького районного суду Києва.

Про це повідомляє видання Бабель. Суд зобов'язав видання та автора видалити фрази, які стосуються Віктора Медведчука.

"Книг вже немає в наявності, всі розкупили за лічені хвилини", — повідомила представниця видавництва Vivat Катерина Аврамчук.

За словами Аврамчук, всього було в продажу близько 20 тисяч книг. Останні розкупили після рішення суду. Вона каже, що продані примірники у покупців вилучати не будуть.

Дарницький районний суд Києва зобов'язав автора книги, історика Вахтанга Кіпані та видавництво Vivat видалити фрагменти з книжки "Справа Василя Стуса", які стосуються депутата ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Суд вирішив, що такі фрази порушують честь і гідність кума Путіна.

До усунення порушення розповсюдження тиражу книжки заборонили. Також, з Кіпіані та видавництва Vivat стягнули 860 гривень на користь Медведчука.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свобода слова по ОПЗЖопськи...
Відповісти
А чого він не думав про честь і гідність коли "зливав" справу Стуса?! Хай подякує що за нього дисиденти не взялися!
Відповісти
Гусьо піпець, мертвенчук прикрив свободу слова в Україні! Славазеленійвладі!!!
Відповісти
скажіть а бандерівці стусенятівці чи то опежопівці медветчатівці повернуть нам реально трикратнообкраденні клятими жидами парашенком-зельцманом ПЕНСІЇ і заощадження ощадбанку УРСР? ЩО-о-о? НІ? ТОДІ ВИ ВСІ СРАНІ бендеро-опежопскі поцріоти КРАДУЩІ ПЕНСІЇ І ЗАОЩАДЖЕННЯ ідіть в ХУЙ ДО ПЕКЛА!!! В АДУ ВАМ МІСЦЕ УГОТОВАНЕ! ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні