--> Катастрофа АН-26: родичі загиблих подадуть до суду. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Катастрофа АН-26: родичі загиблих подадуть до суду. ВІДЕО

0
-6
Катастрофа АН-26: родичі загиблих подадуть до суду. ВІДЕО
Родичі екіпажу, який загинув під час авіакатастрофи АН-26 під Чугуєвом, подаватимуть до суду.

Вони не погоджуються з причинами трагедії на Харківщині, які раніше оприлюднив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський. Про це повідомляє Апостроф News.

За словами міністра, були виявлені системні порушення в організації польотів. Вони спостерігалися і з боку командування Повітряних сил, і з боку бригади.



Водночас, мати одного з загиблих розповіла, що родини здогадувалися, що провину за авіакатастрофу перекладуть на екіпаж. Миритися з цим висновком вона відмовляється.

Варто зазначити, що комісія схвалила попередній звіт про причини катастрофи вчора ввечері. Проте оприлюднять документ лише на засіданні Кабміну, яке відбудеться у наступну середу - 28 жовтня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні