Штраф 17 тис. грн: чоловік не потрапив на суд над собою ж через відсутність маски, ще й отримав штраф

0
1
Штраф 17 тис. грн: чоловік не потрапив на суд над собою ж через відсутність маски, ще й отримав штраф
Клієнт прийшов до відділення "Укрпошти" без захисної маски, а у відповідь на прохання працівників одягнути її, влаштував скандал, йдеться у постанові Дзержинського районного суду, передає Depo.Харків.

Встановлено, що обвинувачений близько 10:00 27 липня 2020 року перебував у відділенні "Укрпошти" без засобу індивідуального захисту, чим порушив постанову Кабінету міністрів.

1 жовтня чоловік з’явився на засідання та взяв час на ознайомлення з матеріалами справи, 12 жовтня він прийшов до суду без маски, через що охорона не пропустила його в будівлю. На засідання 22 жовтня чоловік вже не прийшов.

Начальниця відділення на засіданні розповіла, що обвинувачений зайшов до "Укрпошти" на вулиці Новгородській без захисної маски, відмовився її одягнути та влаштував сварку, під час якої нецензурно висловлювався на її адресу та погрожував кинути в обличчя ящик.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні порушення за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 17 тис. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні