Луцькрада закривала очі: суд повернув у бюджет Луцька 1,1 млн грн

0
-3
Луцькрада закривала очі: суд повернув у бюджет Луцька 1,1 млн грн
Завдяки втручанню прокуратури на Волині підприємства сплатять у бюджет понад 1,1 млн грн за користування земельними ділянками.

Господарський суд Волинської області задовольнив позов Луцької місцевої прокуратури області в інтересах держави в особі Луцької міської ради та стягнув із трьох суб’єктів господарювання понад 1,1 млн грн плати за користування землею.

Прокурори з'ясували, що господарські товариства, набувши у власність об’єкти нерухомості на проспекті Василя Мойсея у Луцьку, користувалися земельними ділянками під ними без жодних правових підстав, відтак понад два роки не платили громаді за користування землею, "зекономивши" таким чином 1111 тис. гривень, повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Позаяк Луцька міська рада жодних дій до захисту інтересів територіальної громади міста не вживала, в ситуацію втрутилися прокурори.

Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури та стягнув із підприємств плату за користування землею.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні