Як схуднути на сметані: мінус кілограм у день

2
0
Як схуднути на сметані: мінус кілограм у день
Дієта на сметані - щоденний раціон харчування на основі натурального продукту. Сметана не дасть зголодніти і зрадити наміри схуднути. Тривалість одного циклу сметанної дієти всього 2 дні. В результаті - мінус 1,5 - 2 кг.

Сметана, а мова йде про натуральний продукт, є джерелом кальцію, калію і магнію, фтору і фосфору, цинку і заліза, вітамінів групи A, B, C, E. В складі одного кисломолочного продукту є і необхідний комплект «білки - жири - вуглеводи».

Вживання сметани матиме позитивний вплив на обмінні процеси. Набір вітамінів і мінералів кисломолочного продукту поліпшить стан шкіри, нормалізує гормональний фон і підтримає нервову систему, що особливо важливо в періоди розвантажувальних днів.

Меню дієти на сметані. Дієта на сметані - мінус 2 кг за 2 дні.

Оптимальна жирність сметани для дієти - 30% (293 ккал на 100 г). Купувати менш жирну сметану не варто. Продукт з низьким показником жирності не дасть Вам відчуття ситості, а також здатний завдати шкоди здоров'ю через технологічну і хімічну обробки в процесі його виробництва, пише u-news.

Ваша мета - купити натуральну сметану. Продукт повинен мати однорідну консистенцію, густота якої залежить від жирності сметани. У натуральній сметані не може бути дрібних крупинок або грудочок. Поверхня справжньої сметани глянцева, а колір - блідо-кремовий. Для дієти, як і для здорового раціону харчування, не підходять «сметанні продукти».

Пам'ятайте, ідеальний склад сметани - закваска, вершки і нічого більше. Термін зберігання натуральної сметани не перевищує 7 діб.

Перед планованими розвантажувальними днями на сметані рекомендується перейти на низькокалорійний раціон.

Розвантажувальний день на сметані

За добу дозволено 400 г сметани, розподілені на 5 прийомів по 80 г. Інтервал харчування - не більше 3-х годин. З пиття тільки проста вода в помірних кількостях.

Під час розвантаження на сметані можна підкріпитися настоєм шипшини, як додатковим джерелом вітамінів. У цьому випадку режим харчування виглядає так: на сніданок - 80 г сметани, як ланч - 200 г настою; на обід, полуденок і вечерю - по 80 г сметани; перед сном - 200 г настою.

Протипоказання

Потрібно пам'ятати і про деякі правила вживання цього продукту. Надмірна кількість сметани в добовому раціоні негативно позначиться на процесі обміну жирів, що призведе до небажаного зростання навантаження на жовчний міхур та печінку. Не рекомендується часте вживання сметани людям із серцевими захворюваннями і гіпертонікам. Загальне правило для всіх забороняє поєднувати сметану з картоплею, хлібом і крупами.

Дієта на сметані протипоказана людям з хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, вагітним, дітям і підліткам.

Розвантажувальні дні не сумісні з заняттями спортом, так як сметана не дасть необхідної кількості енергії (калорій). Бажаючи подолати зайву повноту за допомогою дієти, обов'язково пройдіть попередню консультацію у лікаря-дієтолога.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/skilki-kalendarnix-dniv-u-2017-roci-366-abo-365.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-lyutij-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-sichni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-ribi-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-grudni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-v-grudni-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/v-chomu-zustrichati-novij-2017-rik-pivnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-kviten-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні