Коли Рада прийме закон про амністію

1
2
Коли Рада прийме закон про амністію
Закон про амністію учасників збройного конфлікту на Донбасі, під яку не підпадуть винні у тяжких злочинах, буде прийнятий Верховною радою після виборів і формування місцевих органів влади на тимчасово окупованих територіях відбуватиметься відповідно до українського законодавства.

Про це заявив глава делегації України у контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук в інтерв'ю російському агентству ТАСС.

"Коли буде створена місцева влада після виборів на непідконтрольній території, буде і прийнятий українським парламентом закон про амністію. Амністія до виборів нереальна", - сказав він.

За його словами, у законі будуть враховані особливості регіону та світовий досвід у цих питаннях.

"Звичайно, військові злочинці і ті, у кого руки у крові, хто вбивав, вони не можуть бути амністовані", - наголосив Кравчук.

Для визначення тих, хто підпадає під амністію, керівник української делегації допустив створення спеціальних комісій за участі місцевої влади.

"Кожна людина буде розглядатися окремо, його вина повинна буде доведена згідно із законом через суд. Іншого бути не може. Невинні люди не повинні постраждати", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тоді коли донбас буде під українським контролем!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні