Міста України відмовляються від впровадження «карантину вихідного дня»: список

0
0
Міста України відмовляються від впровадження «карантину вихідного дня»: список
Місцева влада в деяких містах України відмовляються впроваджувати введений Кабінетом Міністрів "карантин вихідного дня" з жорсткими обмеженнями.

Про це повідомляють # Букви.

Напередодні Кабінет Міністрів прийняв рішення про введення в Україні "карантину вихідного дня" вже з 14 листопада. Згідно з рішенням уряду, протиепідемічні заходи будуть посилені з півночі суботи до опівночі понеділка. В цей час в Україні будуть працювати тільки аптеки, продуктові магазини і АЗС.

Однак в ряді міст України місцева влада висловили незгоду з рішенням Кабінету Міністрів і чи заявили про відмову впроваджувати такі заходи, або про відстрочення їх застосування. Так сталося у Львові, Одесі, Рівному, Слов'янську, Черкасах і Мукачево.

Львів

Так мер Львова Андрій Садовий розкритикував карантин вихідного дня і заявив, що такі заходи позбавлять доходів близько 50 тисяч працівників і власників малого та середнього бізнесу міста.

За його словами, мерія не тільки не буде вводити "карантин вихідного дня", але і хоче судитися з Кабміном з цього приводу.



Мукачево

Глава Мукачево також висловився проти "карантину вихідного дня". Такий захід, на його думку, "тільки імітує боротьбу" з коронавірусом.

"Ефекту від нього буде мало, а ось шкоди для сфери обслуговування й дозвілля дуже багато. Адже малий і середній бізнес, який і так ледь виживає в умовах епідемії, не може в будні платити зарплати і податки, а на вихідних немає ", - написав Балога на своїй сторінці в Facebook.

Однак міський голова не повідомив, чи буду вводити "карантин вихідного дня" в місті і чи розглядати впровадження таких обмежень взагалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні