--> Поліція силоміць відвезла невинного волинянина у відділок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція силоміць відвезла невинного волинянина у відділок

2
0
Поліція силоміць відвезла невинного волинянина у відділок
Вночі у Ковелі біля гуртожитку на вулиці Залізничній, спрацювала сигналізація автомобіля 53-річного ковельчанина, який тут мешкає. Він вийшов з будинку і якийсь час простояв поряд з машиною. В цей час хтось з сусідів викликав патрульну поліцію через крадіжку. Про це інформує Ковель медіа.

Правоохоронці, які прибули за викликом, подумали, що злодієм є власник автомобіля. За словами чоловіка, поліцейські силоміць відвезли його до відділку, де склали два адміністративні протоколи – за куріння та розпивання спиртних напоїв у громадському місці.

Однак ковельчанин відмовився сплачувати 255 грн штрафу і подав два позови до суду.

На судовому засіданні він пояснив, що не вживав того дня алкоголь і не курив на місці затримання. Поліції забракло доказів, аби довести факт вчинення правопорушень.

Ковельський міськрайонний суд задовольнив обидва позови і скасував адміністративні постанови. Тепер управління патрульної поліції має сплатити судові витрати, понесені позивачем, у загальній сумі 840,80 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тут все так - в поліцію наймають за оголошенням, мерами робляль за симпатіями папіків. Так і живем...
Відповісти
А тепер отой дядько нехай подає до суду на поліцію за фальсифікацію проти нього справи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні