В «Слузі народу» пояснили, чому не підтримали скасування карантину вихідного дня

0
3
В «Слузі народу» пояснили, чому не підтримали скасування карантину вихідного дня
У фракції "Слуга народу" не голосували за скасування карантину вихідного дня, оскільки там не бачать юридичного сенсу в постанові. До того ж нардепи побоювались, що позитивне голосування стало б сигналом для недотримання громадянами карантину за його реальної чинності.

Про це розповіла в коментарі РБК-Україна заступник голови президентської фракції Євгенія Кравчук. Вона зазначила, що скасування карантину - прерогатива уряду.

"Ми не можемо скасувати рішення Кабміну. Тільки він сам може змінити своє рішення. Але для товариства це був би хибний сигнал, що вже на наступних вихідних не буде обмежень. А якщо Кабмін не скасовує карантин, то до людей буде приходити поліція зі штрафами та протоколами", - сказала вона.

Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики вже звернувся до Кабміну, щоб він забезпечив для підприємств зі сфери культури, туризму і креативних індустрій компенсацію втрат.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні