--> Під Струмівкою працівники психіатричної лікарні перекрили дорогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Струмівкою працівники психіатричної лікарні перекрили дорогу

0
1
У селі Струмівка, біля Луцька, 0 10:15 медики Волинської психлікарні перекрили дорогу. Люди ходять по пішохідному переходу та вимагають виплатити їм заробітну плату, - розповіла медсестра Леся Сірко. Про це інформує Суспільне.



Медики перекрили дорогу міжнародного значення, на в'їзді в Луцьк. Люди ходять по переходу впродовж 20 хвилин, потім частково пропускають автомобілі.

За словами поліцейського Віталії Тортини, в акції бере участь 30 людей. Порушень поліція не зафіксувала.



До медиків приїхала виконувачка обов'язків директорки обласної психіатричної лікарні Людмила Юрко вона розповіла, що заборгованість із заробітної плати перед медиками Волинської обласної психіатричної лікарні станом на 20 жовтня становить 9 мільйонів 600 тисяч гривень. Така ситуація виникла тому, що належним чином лікарня не уклала договір з Національною службою здоров'я України.



Перекривати дорогу медики завершили в 11-ій годині.

Нагадаємо, у серпні медики уже понад місяць не отримували заробітної плати, грошей не вистачало на медикаменти та на харчування пацієнтів. Майже сотня працівників лікарні зібралися на збори трудового колективу. Працівники лікарні планували перекривати дорогу, але спочатку вирішили обговорити це питання в колективі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні