Депутат міськради на Волині зав’язав собі шнурки на стільці колеги-депутата. ВІДЕО

6
3
Депутат міськради на Волині зав’язав собі шнурки на стільці колеги-депутата. ВІДЕО
На другому пленарному засіданні першої сесії Ковельської міської ради вкотре відзначився рівнем своєї «культури» колишній мер міста двох скликань, а нині пересічний депутат Олег Кіндер.

У сесійній залі він зав’язав шнурки, поставивши ногу на край стільця, на якому потім сидів його ж колега по депутатському корпусу, щоправда з іншої фракції, – передає Ковель медіа.

Відео цього опублікував у соціальній мережі Instagram один з користувачів.

Нагадаємо, на цьому сесійному засіданні Олег Кіндер грубо реагував на виступи Галини Стасюк («Сила і честь») та Оксани Багнової («За майбутнє»): «у вас немає десь мізгів» та «думайте трохи башкою», що зовсім не личить представнику громади, тим паче стосовно жінки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Воно завжди було таким необтесаним хамидлом. Що тут дивувати. Ковель на іншого не заслуговував.
Відповісти
Ось наша українська культура виховання, на очах у колег, у ЗМІ без всяких сумнівів та докорів до самого себе, гарно, культурно це чи ні??? Витер підошву свого черевика м'якою частиною крісла і пішов далі. Якщо вже мати з батьком не навчили дотримуватись поваги до самого себе та товаришів, то це вже хам на віки. Ще би засунув руку до кишені та свої яйця при всіх поправив, бо бачите, що дуже засидівся та впрів від роботи майже весь.
Відповісти
Кіндер_українець?????????
Відповісти
Воно-то так, але! - в депутатах, службах (газ, електрика і т.д) нема і не може бути поняття чоловік/жінка. Є ПРАЦІВНИК. Жінкою вона є в цивільному житті - черга, транспорт, театр. А тут - робота. Це зворотня сторона гендерної рівності.
Відповісти
Та воно так завжди як за права то я всі мають бути рівні, а як за обов'язки то- "я ж жінка".
Відповісти
+100000! Краще і не скажеш!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні