Хочете швидше худнути? Просто відмовтесь від цих 5 продуктів

0
0
Хочете швидше худнути? Просто відмовтесь від цих 5 продуктів
Від яких продуктів слід відмовитися, якщо у вас є необхідність позбутися зайвого жиру на животі. Список з 5 продуктів надрукували у changeua.


Замінники цукру. Це підсолоджувачі, які містять близько половини калорій звичайного цукру. Їх багато у продуктах без цукру, таких як жувальні гумки, цукерки та печиво. Ці поживні речовини лише частково засвоюються організмом, і тому вони містять менше калорій на 1 грам, ніж звичайний цукор. Однак замінники цукру часто викликають побічні ефекти з боку шлунково-кишкового тракту: здуття живота, гази та діарею.

Безалкогольні напої. Містять цукор у тій чи іншій формі – кукурудзяний сироп, тростинний сік або інші рідкі підсолоджувачі. Цукор у будь-якій формі може збільшити розмір живота. Він миттєво підвищує рівень глюкози в крові, що призводить до сплеску інсуліну. Коли це відбувається, тіло починає відкладати надлишки цукру у вигляді жиру в найбільш зручному місці – на животі. Крім того, безалкогольні напої також можуть викликати здуття живота.

Морозиво. Багате цукром, який збільшує запаси жиру в животі. Зазвичай морозиво роблять з коров’ячого молока. Тому у людей з непереносимістю лактози можуть виникнути труднощі з його травленням і засвоєнням. Це може привести до метеоризму, здуття живота та навіть діареї.

Фастфуд. М’ясо наповнене насиченими жирами, що використовується в хот-догах, може викликати запалення, які можуть закупорювати артерії, а також збільшувати накопичення жиру на животі. Висока калорійність хот-догів також може сприяти утворенню жиру на животі. Крім того, фастфуд зазвичай містить багато натрію, що може збільшити затримку води в організмі.

Макарони. Якщо ви часто їсте макарони, то напевно маєте і пишний животик. Звичайна паста виготовляється з білого борошна, яке містить дуже мало клітковини, поживних речовин і білків. Такий продукт швидко перетравлюється, що, своєю чергою, може привести до підвищення рівня інсуліну, накопичення жиру і, в результаті, – збільшення обсягів талії. Крім того, низький вміст клітковини може швидко викликати почуття голоду, через що ми з’їмо більше, ніж потрібно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні