За вбивство ката-ґвалтівника жінка може отримати довічне

2
8
За вбивство ката-ґвалтівника жінка може отримати довічне
Туркені, яка вбила чоловіка, що роками її бив, ґвалтував і катував, загрожує довічне ув'язнення. Прокуратура вважає, що злочин не був самообороною.

31-річна Мелек Іпек застрелила чоловіка після чергового побиття і зґвалтування. Про це пише gazeta.ua.

Інцидент стався ще 7 січня в будинку пари в місті Анталія. Мелек не раз зазнавала тортур від чоловіка протягом 12 років шлюбу. Але він погрожував смертю, якщо посміє заявити про нього в поліцію, тому мовчала.

Вбивство сталося після того, як 36-річний Рамазан Іпек побив і зґвалтував дружину, пригрозивши убити її і двох дітей, 9 і 7 років.



"Охоронний ордер не врятує вас. Навіть, якщо мене посадять у тюрму, вб'ю тебе і дітей, коли випустять. Коли вб'ю тебе, розріжу тіло і скормлю собакам, щоб ніхто навіть не впізнав тебе мертву", - начебто сказав Рамзан перед смертю.

У ніч інциденту він сильно побив її. Потім надів на неї наручники, зґвалтував і кілька разів порізав мачете, перш ніж піти. Коли залишилися сама, то зуміла взяти рушницю і вистрілила у чоловіка, коли той з'явився в дверях.

Після інциденту Мелек взяли під варту, поки триває розслідування.

Високий кримінальний суд Анталії звинуватив її в умисному вбивстві.

За обвинувальним висновком, підписаним прокурором Хакі Челікером, прокуратура вимагає для неї довічного ув'язнення. Прокурор заявив, що інцидент не був самообороною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурні азіати та дурні жінки що туди їдуть
Відповісти
Таких паразитуючих організмів потрібно не тільки вбивати, а тих хто каже що це вона вчинила несправедливо потрібно надати їм можливість відчути ті муки які завдавав їй цей паразит! Це жах кого захищає закон і чи потрібен такий закон?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні