Центральний ринок таки демонтують

3
12
Центральний ринок таки демонтують
Сьогодні 08.02.2021 Восьмим апеляційним адміністративним судом поставлено чергову крапку у справах щодо демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд – торгових кіосків на вул. Замковій, які відносились до ринку «Центральний» (права частина).

Про це інформують луцькі муніципали, пише Волинь.юа.

Колегією суддів було повторно встановлено, що Позивач не надав правовстановлюючих та дозвільних документів на розміщення тимчасової споруди та доказів правомірного користування земельною ділянкою, яка перебуває у комунальній власності, на якій вона розміщена.

Тобто, рішення виконавчого комітету "Про демонтаж тимчасової споруди #803" від 12.06.2020 є законними, а тимчасова споруда знаходиться на земельній ділянці комунальної власності без жодних дозвільних документів.

Повторно наголошуємо!!!

У разі нездійснення власниками тимчасових споруд на вул. Замковій добровільного демонтажу, департаментом муніципальної варти у поточному році на виконання рішень виконавчого комітету від 12.06.2020 будуть проводитись заходи щодо примусового демонтажу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таки надумали там побудувати якийсь ТРЦ. Аж руки сверблять від нетерплячки!
Відповісти
Дійсно, як можна на земельній ділянці, що тобі зовсім не належить встановлювати металічний контейнер та торгувати без відповідних юридичних документів, і ще здійснювати торгівельну діяльність з порушенням санітарних умов. Це аналогічно тому, що тимчасово жити без прописки та реєстрації в когось зі своїх знайомих, а потім через рік два розказувати всім, що це також моя квартира і я маю право тут на житлову площу. Пусти козла в огород, то він всю капусту поїсть, а щоб не дісталась другому козлу капуста то понадкушує.
Відповісти
На мою думку хай зараз сніг розчистять а то пішоходам ніде ходити і автомобілям ніде їздити. А то найшли нагальну проблему!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні