Волинянина судили за секс із неповнолітньою

0
3
Волинянина судили за секс із неповнолітньою
Парубок привів дівчину додому і вступив із нею у статевий акт.

Під час судового розгляду в Шацькому районному суді було встановлено, що хлопець достеменно знав, що дівчина не досягла 16-річного віку. Проте 13 вересня 2020 року приблизно о 02 год. 50 хв., перебуваючи в житловому будинку за своїм місцем проживання, маючи прямий умисел, спрямований на задоволення своєї статевої пристрасті, вступив у статеві зносини з юною особою. Волинянин постав перед судом незважаючи на те, що це відбулося за взаємною згодою, без застосування фізичного та психологічного насилля чи будь-яких погроз, пише Волинь.

Протиправні дії виразилися у природніх статевих зносинах з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. У суді між потрерпіою і підозрюваним укладено угоду про примирення, згідно з якою чоловік визнав себе винуватим у вчиненні злочину.

Протиправні дії виразилися у природніх статевих зносинах з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Сторони погодилися на призначення підозрюваному основного покарання у вигляді позбавленням волі на строк 2 роки із застосуванням звільнення від покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні