--> Як правильно відповісти на популярне питання на співбесіді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як правильно відповісти на популярне питання на співбесіді

0
4
Як правильно відповісти на популярне питання на співбесіді
Це запитання ставлять на всіх співбесідах. Втім, відповісти на питання "Ким ви бачите себе через 5 років?" може не кожен.

Універсальної відповіді немає. Work.ua розповідає, як шукачу відповісти правильно, щоб не довелося нервуватися на інтерв'ю.

Перша порада - не варто нічого вигадувати, здаватися тим, ким ви не є, або брехати. Відштовхуйтеся від того, на яку посаду ви претендуєте: чи передбачає вона кар'єрне зростання, чи є у вас самого бажання йти на підвищення і робити те, про що говорите.

По-друге, покажіть, що ви людина зі здоровими амбіціями, з бажанням рости й розвиватися в певній сфері. Розкажіть, як ви плануєте досягати своїх цілей саме в цій компанії. Тут потрібно підготуватися заздалегідь: знайти сайт організації, куди ви хочете потрапити, вивчити місію і мету, цінності.

Щоб чесно і логічно відповісти на це питання, можна запитати себе:

- як робота на цій посаді дасть можливість наблизитися до вашої кар'єрної мети?

- якою бачите логіку свого розвитку за останні кілька років: які завдання ставили самі собі, що вдалося вирішити та наскільки?

- чи плануєте ви підвищувати кваліфікацію, що хочете підтягти й чому це важливо для вас, як допоможе в роботі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні