На ремонт волинських доріг виділять більше 120 млн гривень

0
2
На ремонт волинських доріг виділять більше 120 млн гривень
Місцевим бюджетам Волині нададуть понад 120 мільйонів гривень з держбюджету для капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обласної ради, повідомили у пресслужбі облради, пише Вісник.

Депутати погодили розпорядження голови ОДА «Про перерозподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на 2021 рік».

Йдеться про суму 122 млн 379,8 тис грн.

Як зазначили в облраді, з цих коштів буде надана субвенція місцевим бюджетам в сумі 120 млн 559,8 тис грн для проведення капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності.

Крім того, запропонували передати бюджетні призначення у сумі 1 млн 820 тис грн районному бюджету Камінь-Каширського району на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 031169 Собіщиці-Колодії-Вовчицьк – (М-07) - Комарове-Розничі-(Р-14) (на ділянці км 8+700 до км 9+200; км 9+700 до км 26+000) для продовження реалізації проєкту в рамках міжнародної технічної допомоги ЄС «Дороги, що з’єднують польські та українські кордони».

Голова бюджетної комісії Орест Маховський пояснив депутатам, що перелік доріг був затверджений розпорядженням голови ОДА ще 29 січня 2021 року.

«Але на той час ще не діяло рішення «Про обласний бюджет на 2021 рік», яким передбачено, що всі трансферти обласного бюджету повинні погоджуватися з постійною комісією з питань бюджету, фінансів та цінової політики. Тому таке розпорядження щодо перерозподілу субвенції ми розглядаємо зараз», – додав Орест Маховський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні