Свої обов'язки ми виконуємо повністю: Тарас Шкітер про досягнення «СВІДОМИХ» за 100 днів у Луцькраді. ВІДЕО

0
-4
Свої обов'язки ми виконуємо повністю: Тарас Шкітер про досягнення «СВІДОМИХ» за 100 днів у Луцькраді. ВІДЕО
Упродовж перших ста днів каденції фракція "Громадянський Рух "СВІДОМІ" була активною і працювала над ключовими пріоритетами, озвученими лідером команди Андрієм Покровським перед початком роботи нової міської ради.

Про це розповів депутат Луцької міської ради, голова фракції "Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер у програмі "Відкрита влада. Місто" в ефірі ТРК "Аверс", пише Конкурент.

Зі слів Тараса Шкітера, за 100 днів роботи у Луцькраді депутати "Громадянського Руху "СВІДОМІ" встигли зробити чимало:

1. підготували три проєкти-рішення, два з яких були підтримані міською радою, а одне відкладено на доопрацювання;
2. фракція взяла участь у всіх засіданнях сесій, постійних комісій, активно виступає в порядку денному, вносить пропозиції;
3. депутати фракції подали 20 депутатських запитів, звернень та запитань;
4. провели 63 колективні чи індивідуальні зустрічі з мешканцями;
мали понад 30 публічних виступів у ЗМІ;
5. ініціювали звіт оператора безготівкового розрахунку в громадському транспорті товариства "Сіті Кард", аби зрозуміти, як працює система;
6. ініціювали скликання міським головою Дня депутата в міському басейні СДЮШОР.

"Ми свої обов'язки виконуємо чесно", – зазначив Тарас Шкітер.



Фракція "Громадянського Руху "СВІДОМІ" першою з-поміж інших прозвітувала про свою діяльність в прямому ефірі 9 лютого 2021 року.

Як відомо, раніше лідер команди Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський озвучив 5 ключових пріоритетів, над якими працюватиме фракція фракція у Луцькій міській раді. Тарас Шкітер коротко розповів, як відбувається реалізація цих планів.

Розробка комплексної транспортної схеми міста Луцька та громади
Від фракції "Громадянського Руху "СВІДОМІ" в комісії працюють Михайло Наход і Андрій Маруняк. Вони беруть активну участь в обговореннях і висвітлюють роботу комісії у ЗМІ.

Реконструкція та розширення проспекту Волі

Важливий для лучан проєкт тягнеться багато років. Зі слів Тараса Шкітера, у п'ятницю, 12 березня, міський голова буде презентувати проєкт реконструкції і "СВІДОМІ" планують активно долучитися до участі в обговоренні.

Пошук земельних ділянок для будівництва нових дитячих садочків та шкіл, в тому числі приватних

Сьогодні в Луцьку влаштувати дитину в садочок неподалік від будинку дуже важко. Тож, на думку Тараса Шкітера, потрібно шукати земельні ділянки і на виигідних для інвестора умовах віддавати їх, щоб приватний інвестор заходив і будував дитячі садочки і школи.

Затвердження 5-річних графіків черговості ремонтів прибудинкових територій та вулиць на декілька років

Перелік ремонту прибудинкових територій ґрунтується на необхідності ремонту, тобто чим гірший стан, тим вищим у переліку має бути двір. Відповідно, і ремонтуватися вони повинні за списком.

"В нас є практика з минулих років, що переходили, наприклад, з першого двору до п'ятого, до четвертого... Тобто виходить, що менш пріоритетний двір ремонтують швидше, ніж більш пріоритетний двір. Це явно несправедливо, ми з цим миритися не будемо. Ми говоримо: давайте переглянемо цей список, обговоримо його, сформуємо і будемо рухатися тільки за цим списком", – зазначив депутат.

Розробка Стратегії розвитку Луцької громади на наступні 10-15 років і пандемія коронавірусу

Обласному центру Волині потрібна Стратегія розвитку. Цей документ особливо важливий, коли йдеться про кризові моменти, зокрема такі, як пандемія коронавірусу.

Як зауважив Тарас Шкітер, зараз є багато критиків і вакцинації, і вакцини.

"Можна по-різному ставитися і до президента, і до уряду... Але ми розуміємо, що вакцинуватися потрібно, що до цього треба підійти відповідально, тут політики точно не має бути. Коли закінчилася перша хвиля в червні, всі відпочили, кафе/бари запрацювали, а потім всі ми побачили, що... кількість людей, які хворіють, зросла", – зауважив депутат.

Тому міська влада і обласна влада мають контролювати наявність вакцини і процес вакцинації загалом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні