Неповнолітні спалили табір біженців

0
-1
Неповнолітні спалили табір біженців
У Греції до п'ятирічного ув'язнення засудили двох 17-річних афганців, які брали участь у підпалі табору для біженців "Морія" на острові Лесбос.

Про це повідомляє ,DW.

Відбувати покарання засуджені мають у в'язниці для неповнолітніх у материковій Греції. Утім, адвокат афганців подав апеляцію на вирок.

Ттабір "Морія" був повністю знищений унаслідок пожежі в вересні 2020 року. Ніхто з 13 тисяч мігрантів, які там проживали, при цьому не загинув і не постраждав. Більшість з них переселили до нового тимчасового табору на Лесбосі.

Після пожежі грецькі правоохоронці затримали шістьох молодих афганців за підозрою в підпалі. Процес проти ще чотирьох повнолітніх осіб, яких підозрюють у причетності до підпалу, триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні