Більше 2 млрд гривень хочуть витратити на ремонт волинських доріг

0
-2
Більше 2 млрд гривень хочуть витратити на ремонт волинських доріг
На ремонт волинських доріг планують витратити понад 2 мільярди гривень.

Про це йшлося під час пресконференції щодо ремонту автомобільних шляхів у 2021 році. Повідомляє ІА Волинські новини.

Керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів, що минулого року будівельний сезон розпочали в лютому.

"Ми сподівалися, що розпочнемо роботи цього сезону, як і минулоріч, але погода внесла свої корективи. Готовність до ремонту доріг, порівнюючи з минулим роком, значно вища. На сьогодні ми маємо підписаних угод на 2,5 мільярда.

Принцип розбудови доріг маршрутний. Нині на дорозі М-19 Доманове-Ковель-Луцьк ведуться ремонтні дороги. У 2020 році ми почали ремонтні роботи з Луцька до Ковеля. Цьогоріч бачимо бажання керівництва у Києві завершити цю дорогу як поточним, так і капітальним ремонтом. Минулого року від Луцька ми дійшли до Переспи. Також була охоплена ділянка від Ковеля до Голоб. У 2021-му плануємо відремонтувати 120 кілометрів", – зазначив Анатолій Пос
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні