Наступного тижня Рада завершить земельну реформу

0
-1
Наступного тижня Рада завершить земельну реформу
Наступного тижня Верховна Рада розгляне законопроєкт про передачу землі у громади та про електронні земельні аукціони. Про це в своєму Телеграм-каналі написав голова фракції "Голос" Ярослав Железняк. Також він розповів, чим ще займеться парламент.

"Черговий пленарний тиждень. Повістка без інтриг та скандалів, хоча більш насичена, ніж минула", - зазначив нардеп.

Вівторок

16 березня в парламенті планують розглянути чотири законопроєкти.

"Зміни до Конституції про призначення глав НАБУ і ДБР. Закінчення земельної реформи.
Узаконення списку підприємств, заборонених для приватизації. Три проєкти про реструктуризацію валютних кредитів для тих, хто брав їх ще при доларі по 8", - йдеться в повідомленні.

Середа
В Раді відбудеться "день електронних цигарок".

Так, 17 березня в парламенті обговорять закон про рекламу електронних цигарок.

Також законопроєкт про посилки з-за кордону до 150 євро без ПДВ і митного збору ( щодо оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) у міжнародних поштових та експрес-відправленнях).

Рада розгляне законопроєкт про повернення кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі за недостовірне декларування.

Четвер

Як написав Железняк в своєму Телеграм-каналі, 18 березня в парламенті запланували розгляд зняття депутатських повноважень з мера Херсону Ігоря Колихаєва та голови Черкаської ОДА Олександра Скічка.

Також Рада розгляне законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про аграрні розписки".

П'ятниця

19 березня розглянуть закон про обчислення часу в Україні та про обмеження обігу пластикових пакетів на території України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні