--> Судили за премію: у Рожищі заступниця директора реабілітаційного центру незаконно отримала грошові кошти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили за премію: у Рожищі заступниця директора реабілітаційного центру незаконно отримала грошові кошти

0
0
Судили за премію: у Рожищі заступниця директора реабілітаційного центру незаконно отримала грошові кошти
Суддя Рожищенського районного суду В’ячеслав Требик розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, що працює заступницею директора з навчально-виховної роботи Рожищенського навчально-реабілітаційного центру.

Про це йдеться у постанові суду від 11 березня, – передає Район.Рожище.

Жінка 13 жовтня 2020 року, бувши тимчасово виконуючою обов’язки директорки Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, видала та підписала наказ про виплату собі премії.

Вона не повідомила Волинську обласну раду або Національне агентство з питань запобігання корупції, про наявність у неї реального конфлікту інтересів, який виник під час видачі та підписання документу.

Під час розгляду справи працівниця свою вину у вчиненні зазначених правопорушень не визнала та пояснила, що не заперечує той факт, що вона, як т.в.о. директора Рожищенського НРЦ, видавала та підписувала наказ, в якому серед іншого йшлося про преміювання її особисто.

Вона вважає, що в її діях відсутній склад інкримінованих їй правопорушень з огляду на те, що таке преміювання відбувалося на підставі протоколу засідання комісії по розподілу щорічної винагороди та премії Рожищенського НРЦ від 13 жовтня, і як заступнику директора з навчальної роботи цього закладу, а не т.в.о. директора.

Щодо необхідності повідомлення про такі обставини Волинську обласну раду або Національне агентство з питань запобігання корупції, то їй не було відомо такого обов’язку і ніхто їй про це не вказував.

Захисник в судовому засіданні з таких самих міркувань просив закрити провадження у справах у зв’язку із відсутністю складів адміністративних правопорушень.

Суддя постановив визнати жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених частинами 1, 2 статті 1727 Адміністративного кодексу, і піддати її штрафу в розмірі 3 400 гривень. Також вона сплатить 454 гривні судового збору в дохід держави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні