Волинянин заплатить 17 тисяч гривень штрафу за спробу відкупитися від патрульних

0
2
Волинянин заплатить 17 тисяч гривень штрафу за спробу відкупитися від патрульних
У селі Струмівка поблизу Луцька п’яний водій Volkswagen хотів відкупитися від поліції за 500 гривень хабара. Однак за рішенням суду змушений буде заплатити 17 тисяч гривень штрафу за спробу дачі неправомірної вигоди.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

14 січня поліцейські зупинили авто Volkwagen Jetta, водій якого порушив правила дорожнього руху, здійснюючи маневр виїзду на дорогу в Струмівці. Під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Йому запропонували пройти освідування, однак він відмовився. Натомість водій запропонував патрульним 500 гривень хабара, аби його відпустили.

У суді він повністю визнав свою вину, тож йому призначили штраф 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні