Як правильно розповідати про свої слабкі сторони на співбесіді

0
-3
Як правильно розповідати про свої слабкі сторони на співбесіді
З розповіді про слабкі сторони роботодавець хоче зрозуміти рівень самоусвідомлення кандидата і його прагнення до професійного росту.

У такий спосіб рекрутер також виявляє потенційні перешкоди, яких кандидат може очікувати на вакантній посаді, пише Work.ua.

"Кандидатів заплутує це запитання. Вони кажуть "Я перфекціоніст" або "Я надто дбаю про роботу", намагаються перетворити позитив у слабкість, щоб мати гарний вигляд, але це не дуже корисно", — каже засновник однієї з американських рекрутингових компаній Том Гімбел.

За словами експерта, найкращий спосіб відповісти на це запитання — бути чесним.

"Поділіться помилкою, якої ви припустилися. Наприклад, можна сказати: "Раніше я сприймав критику занадто особисто, але попрацював над цим разом зі своїм менеджером". Цей тип відповіді — найкращий, оскільки він представляє справжню слабкість, а також показує, що ви працюєте, щоб подолати її", - додає Том Гімбел.

У відповіді на запитання радять не зосереджуватись на відсутності навичок, необхідних для посади.

"Якщо ви не маєте потрібних рис характеру або у вас є проблеми, які прямо суперечать очікуванням на цьому робочому місці, краще просто відмовитися від співбесіди", - йдеться у публікації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні